Укргазбанк змінив режим роботи управління пластикових карт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укргазбанк змінив режим роботи управління пластикових карт

Фінтех і Картки
896
Починаючи з 30 листопада, оформити пластикову карту міжнародних платіжних систем, що обслуговуються Укргазбанком, його клієнти зможуть і вихідного дня. Спеціально для зручності тих, у кого немає часу звернутися в банк у будні дні, управління платіжних карт буде працювати в суботу і неділю, з 10:00 до 17:00, що істотно збільшить час операційної роботи банку.
За словами начальника керування Сергія Науменко, у клієнтів з'явиться можливість одержати весь комплекс послуг і здійснити усі види операцій, включаючи відкриття і поповнення рахунка, оформлення картки, одержання виписки, а також консультації по будь-якому цікавлячому питанню в зручний для них час. Будучи дійсним членом міжнародних платіжних систем VISA і Eurocard/Mastercard, а також будучи емітентом власної пластикової карти Cirrus/Maestro, що має логотип платіжної системи ВАТ АБ Укргазбанк – Енергія і загальноукраїнська система Укркарт, керівництво Укргазбанка планує значно розширити клієнтську базу за рахунок надання послуг по еквайрингу в позаурочний час.
Клієнти банку зможуть не тільки оформити картки в управлінні платіжних карт (вул. Єреванська, 1), але і скористатися послугами 17 власних банкоматів і пунктів видачі наявних банків-партнерів, працюючих по тарифах Укргазбанка. Найближчим часом банк планує розширити філіальну мережу і своє представництво в регіонах, а виходить, клієнти зможуть скористатися послугами банку практично у всіх областях України.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас