Приватбанк проводить акцію для приватних підприємців Львова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк проводить акцію для приватних підприємців Львова

Кредит&Депозит
119
З 20 листопада 2002 року Приватбанк проводить акцію для представників малого і середнього бізнесу Львова, у рамках якої Західним головним регіональним керуванням банку відкритий Центр мікрокредитування на базі Сиховського відділення. Як повідомили представники Західного ГРУ Приватбанку, Центр мікрокредитування сьогодні працює на базі відділення, розташованого біля найбільших торгових центрів Львова - ринок "Шувар", ринок "Санта Барбара" і торговий комплекс "Зірка". Звернувшись у Центр мікрокредитування, приватні підприємці зможуть одержати вичерпну інформацію про умови і форму одержання кредитів для розвитку і розширення свого бізнесу по лініях міжнародних фінансових організацій НУФ і ЄБРР, а також скористатися іншими банківськими продуктами Приватбанку.
За словами начальника Керування мікрокредитування Приватбанку Тараса Паламаря, особливістю даної акції є те, що підприємці міста зможуть одержати кредити безпосередньо в Центрі мікрокредитування, що значно скоротить час на оформлення і видачу кредиту.
Довідка:
На сьогоднішній день у Львівському регіоні Приватбанком щомісяця видається до 45 мікрокредитів. Спостерігається тендеция збільшення клієнтської бази, що на сьогоднішній день включає близько 180 представників малого і середнього бізнесу. Кількість діючих мікрокредитів складає близько 200. Сальдо портфеля мікрокредитів складає $ 1 230 тис., до кінця 2003 року його планується довести до $1,8 млн.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас