"Аваль" реалізує зарплатний проект для працівників Управління юстиції в Донецькій області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Аваль" реалізує зарплатний проект для працівників Управління юстиції в Донецькій області

Фінтех і Картки
117
Донецька обласна дирекція АППБ «Аваль» приступила до реалізації зарплатного проекту для працівників Управління юстиції в Донецькій області. Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на відділ маркетингу і продажу Донецької ОД АППБ «Аваль».
За інформацією дирекції, у межах зарплатного проекту для працівників Управління юстиції минулого тижня було емітовано 1400 карток «Українська Віза» (Visa Classic Domestic) і 91 карт Cirrus Maestro.
Як повідомили в дирекції, поруч з Управлінням юстиції в Донецькій області розташований банкомат банку «Аваль», у якому працівники зможуть одержувати готівку без сплати комісії.
«Українська Віза» є дебетною платіжною картою системи Visa International, емітованою банком «Аваль» для широкого кола клієнтів з підвищеним ступенем захисту від шахрайства і високим рівнем сервісу.
За інформацією прес-служби, власники карти «Українська Віза» банку «Аваль» мають можливість отримувати кошти зі своїх карткових рахунків за лічені секунди в установах АППБ «Аваль» (близько 1200 пунктів видачі готівки) і банкоматах (понад 300) в Україні, а також розплачуються за товари і послуги в усіх установах торгівлі і сфери послуг на території України, що приймають до оплати карти системи Visa.
При цьому банк «Аваль» пропонує власникам цих карт управління картковим рахунком за допомогою мобільного банкінгу і придбання товарів у розстрочку за унікальною програмою банку — «Онікс-розстрочка».
Карта Cirrus/Maestro — платіжна дебетова карта системи Europay International, емітована банком «Аваль». Власники Cirrus/Maestro, емітованих банком «Аваль», за інформацією прес-служби, можуть отримувати кошти зі свого карткового рахунку не тільки в установах АППБ «Аваль» (1200 пунктів видачі готівки) і банкоматах (більш 300), але і більш ніж у 300 тис. банкоматів і сотнях тисяч відділень банків за кордоном.
Власникам платіжних карт Cirrus/Maestro банк «Аваль» також пропонує управління картковим рахунком за допомогою мобільного банкінгу АППБ «Аваль»; придбання товарів за програмою «Онікс-розстрочка» і, крім того, — програму страхування себе і своїх родичів під час виїзду за кордон з максимальним страховим покриттям 30 тис. доларів США.
Вартість карт складає 1 грн. На залишок на рахунку нараховується 5 проц. річних.
На сьогодні Донецька дирекція банку «Аваль» реалізує низку великих зарплатних проектів, серед яких — проект для студентів і працівників Медичного університету ім. М. Горького і Донецького університету економіки і торгівлі, працівників шахти «Південно-донбаська», Артемівського заводу шампанських вин, регіонального підрозділу «Укртелеком», а також Донбаської регіональної і Маріупольської митниць. Число банкоматів Донецької дирекції банку «Аваль» складає 10 шт. (6 — у м. Донецьку, 4 — в області).
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас