Ноу-хау Ощадбанку для мешканців Золотоноші — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ноу-хау Ощадбанку для мешканців Золотоноші

Фінтех і Картки
117
Черкаське обласне управління Державного ощадного банку України нещодавно впровадило в місті Золотоноші автоматизовану систему обробки комунальних платежів.
Це своє ноу-хау, в основу якого покладено введення комунальної картки, Ощадбанк здійснив за підтримки Золотоніського міськвиконкому. Впровадження таких карток істотно спрощує процедуру приймання платежів за користування житлом, газом, електроенергією, водогоном, телефоном тощо. Мешканці міста тепер мають можливість швидко оплачувати комунальні послуги. А відповідні господарські служби і органи місцевої влади - своєчасно одержувати про це необхідну інформацію в Єдиному розрахунковому центрі оплати комунальних послуг, створеному на базі Золотоніського відділення Ощадного банку. Такий моніторинг дозволяє оперативно аналізувати ситуацію зі сплатою населенням комунальних платежів і при потребі вживати належні заходи.
Комунальну картку Ощадбанк видає клієнтам безкоштовно під час їх реєстрації як користувачів та платників комунальних послуг в одному з пунктів приймання платежів.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас