Опитування: Американці незадоволені економічною політикою Обами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опитування: Американці незадоволені економічною політикою Обами

521
Переважна більшість американців невдоволена тим, як президент США Барак Обама проводить економічну політику країни. Про це свідчать результати опитування дослідницької служби Харріса.
Негативно оцінили роботу глави Білого дому у сфері економіки 67% респондентів. При цьому лише 33% з них дали Обамі позитивну оцінку.
Відповідаючи на запитання про перспективи відродження американської економіки після серйозної економічної кризи, 32% опитаних заявили, що з оптимізмом дивляться в майбутнє і найближчим часом чекають поліпшення ситуації в цій сфері. 33% сказали, що не чекають найближчим часом яких-небудь змін в стані економіки, а 25% американців висловили думку, що ситуація лише погіршиться.
Кажучи про особисте фінансове становище, 23% учасників опитування заявили, що зараз відчувають себе в більшій фінансовій безпеці, ніж рік тому. Ще 32% респондентів відзначили, що ситуація, на їх думку, не змінилася, а 43% сказали, що менш упевнені в своєму фінансовому благополуччі, ніж роком раніше. У опитуванні взяли участь понад 2,7 тис. жителів США, передає ІТАР-ТАРС.
За матеріалами:
Взгляд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас