У київських кіосках видають пакети для пива — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У київських кіосках видають пакети для пива

Казна та Політика
875
У київських кіосках почали видавати паперові пакети для того, щоб ховати пиво.
Так, на віконці кіоску в переході на станції київського метро Майдан Незалежности, з'явився напис, який говорить, що до пива можна безкоштовно отримати паперовий пакет, пише видання.
“Ідемо назустріч нашим клієнтам. І для нас це великий плюс, тому що ми тим самим залучаємо до себе покупців - їм не треба думати, як потім це пиво випити на вулиці й не бути оштрафованими”, - сказав виданню продавець кіоску.
Тим часом, у парках столиці більшість продовжує розпивати пиво у відкриту. Як з'ясувала Сьогодні, поговоривши з порушниками, багато хто з них про заборону просто не знає.
Як відомо, з 11 лютого в Україні заборонено розпивати пиво в скверах, парках, на вулицях, в установах охорони здоров'я, культури, навчальних і освітньо-виховних установах, громадському транспорті (включаючи транспорт міжнародного сполучення), на зупинках транспорту, у підземних переходах, закритих спортивних спорудах ( крім пива в пластиковій тарі), у ліфтах і таксофонах, на дитячих майданчиках, у спортивних спорудах, приміщеннях органів влади і місцевого самоврядування та інших держустановах.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас