"Укрексімбанк" віддадуть людям Клюєва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрексімбанк" віддадуть людям Клюєва

Казна та Політика
5320
Голова правління третього за обсягом активів "Укрексімбанку" Віктор Капустін протягом цього місяця залишить посаду. Переговори про зміну керівника цього держбанку перебувають на завершальній стадії. Про це повідомило джерело в Кабміні.
Найбільш вірогідним претендентом на місце Віктора Капустіна є член наглядової ради цієї фінустанови Денис Киреєв.
Інформацію підтвердив глава наглядової ради "Ощадбанку" Данило Волинець.
"Так, правда, є чутки, що головою правління буде Денис Киреєв, але чи буде він ним, ще невідомо. Все залежить від розстановки політичних сил. Після 12-13 квітня все буде відомо на рівні дій", - сказав він.
На підтвердження того, що саме Денис Киреєв займе крісло голови правління "Укрексімбанку", свідчить також те, що з крупними клієнтами фінустанови вже працює не Віктор Капустін, а Киреєв.
"В банку вже всіма справами відає Киреєв. І клієнтів вже приймає він", - повідомило джерело видання, ознайомлене із ситуацією в банку.
Денис Киреєв входить до складу наглядової ради "Укрексімбанку" з 2007 року за квотою Верховної ради. Його призначення у наглядову раду "Укрексиму", за словами голови правління банку з групи найбільших, пролобіювали представники Партії регіонів.
"Киреєв відповідає за всі фінансові потоки "Укрпідшипника", який належить братам Клюєвим. Вони і пролобіювали його" - стверджує банкір.
На початок року активи банку складали 57,2 мільярда гривень, з них кредити юрособам - 46,99 мільярда гривень, кредити фізособам - 1,32 мільярда гривень, зобов'язання банку досягли 46,33 мільярда гривень, з них кошти підприємств - 10,51 мільярда гривень, кошти населення - 8,91 мільярда гривень.100% акцій "Укрексімбанку" належить державі.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас