Альфа-Банк відкрив філію в Дніпропетровську — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк відкрив філію в Дніпропетровську

Фондовий ринок
1505
Здійснюючи широкомасштабну програму по розвитку регіональної мережі в Україні, Альфа-Банк відкрив філію в Дніпропетровську.
Відкриття філії Альфа-Банку в Дніпропетровську забезпечить упровадження новітніх банківських технологій у фінансову систему регіону, активізує реалізацію інвестиційних проектів, спрямованих на розвиток пріоритетних галузей економіки Дніпропетровської області.
Дніпропетровська філія Альфа-Банку надасть своїм клієнтам повний комплекс банківських продуктів і послуг універсального фінансового інституту.
Серед основних конкурентних переваг Альфа-Банку – гнучкий підхід до потреб клієнтів, можливість довгострокового кредитування, забезпечення взаємовигідного співробітництва з закордонними компаніями, завдяки взаємодії з ВАТ «Альфа-Банк» (Росія), а також дочірніми банками в Нідерландах і Казахстані.
Альфа-Банк також має намір брати участь у рішенні соціальних проблем регіону, здійснюючи благодійну і культосвітню діяльність.
Адреса Дніпропетровської філії ЗАТ «Альфа-Банк»: 49000, м. Дніпропетровськ, площа Леніна, 1, тел.: (0562) 31-6584, факс: (0562) 31-6581.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас