Тігіпко: Уряд зацікавлений у поглибленні економічного співробітництва з Японією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Уряд зацікавлений у поглибленні економічного співробітництва з Японією

Казна та Політика
157
Поглиблення двосторонніх відносин з Японією в економічній сфері є однієї зі стратегічних завдань зовнішньоекономічної політики України.
Про це Віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко відзначив під час зустрічі з Послом Японії в Україні Тадаші Ідзавої, повідомляє прес-служба уряду.
"Розвиток економічної складової двосторонніх відносин з Японією як потужного фінансового та інвестиційного партнера є однієї зі стратегічних завдань зовнішньоекономічної політики України", - підкреслив Віце-прем'єр-міністр.
Під час зустрічі Тігіпко проінформував Посла Японії щодо поточної економічної ситуації в країні і розповів про першочергові кроки уряду щодо реформування економіки. Під час зустрічі сторони також обговорили актуальні питання двостороннього співробітництва, зокрема в сфері технологій.
Сергій Тігіпко підкреслив, що Україна високо цінує роль Японії, як світового лідера з впровадження сучасних технологій. "Ми зацікавлені в реалізації інвестиційних проектів у рамках Кіотського протоколу. Зокрема, сьогодні Україна вимагає впровадження новітніх технологій енергозбереження і застосування альтернативних джерел енергії", - відзначив Тігіпко.
У свою чергу Тадаші Ідзава підтвердив зацікавленість японської сторони в співпраці в сфері "зелених інвестицій". Він також висловив надію на зростання обсягів торгівлі між двома країнами, які скоротилися внаслідок економічної кризи.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас