Спецбанк для іммігрантів не з ЄС відкрився в Мілані — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Спецбанк для іммігрантів не з ЄС відкрився в Мілані

Казна та Політика
220
Перше відділення Extrabanca, спеціалізованого банку для іммігрантів з країн, що не входять до Європейського Союзу (ЄС), відкрилося в Мілані. "Профіль" закладу вказує сама назва банку: extracomunitari - громадяни країн, що не входять до ЄС, повідомляє радіо "Свобода".
Найближчим часом відкриється філія в Римі, а до 2015 року намічено відкриття 40 відділень з клієнтурою понад 100 тисяч фізичних і юридичних осіб і загальним обсягом вкладів до одного мільярда євро.
Серед акціонерів банку найбільша страхова компанія Generali, Фонд Cariplo і група італійських підприємців на чолі з Андреа Орландіні, який став президентом Extrabanca.
Іммігранти в Італії, згідно з оцінками, складуть шість з половиною мільйонів осіб до 2012 року, тобто більше 10 відсотків населення країни. Персонал банку буде багатонаціональним, більше половини банківських службовців - іноземці, представники 11 країн, вся банківська документація буде представлена на декількох мовах, одну з яких клієнт вибере за власним бажанням.
Клієнтами банку можуть бути виключно легальні іммігранти, які мають дійсну посвідку на проживання.
Президент Італії Джорджо Наполітано у вітальному посланні дирекції Extrabanca висловив вдячність за ініціативу, відзначивши, що вона сприятиме інтеграції іммігрантів і соціальній згуртованості суспільства.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас