Кримська РД АППБ "Аваль" провела презентацію студентської карти ISIC-Maestro-AVAL — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кримська РД АППБ "Аваль" провела презентацію студентської карти ISIC-Maestro-AVAL

Фінтех і Картки
105
Кримська республіканська дирекція банку «Аваль» провела презентацію студентської карти ISIC-Maestro-AVAL. Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на відділ маркетингу і продажу Кримської РД АППБ «Аваль».
За інформацією прес-служби, презентація ISIC-Maestro-AVAL відбулася в одному із найпопулярніших нічних клубів м. Сімферополя «Два капітани». Як підкреслили в дирекції, «у ході презентації студенти-представники практично усіх ВУЗів м. Сімферополя змогли оцінити переваги ISIC-Maestro, що э міжнародною платіжною карткою і водночас студентським посвідченням».
Бажаючі одержати більш докладну інформацію відразу змогли отримати консультації у співробітників сектору пластикових карт Кримської республіканської дирекції АППБ «Аваль». А переможцям різноманітних конкурсів, що неодноразово проводилися в ході вечірки, Валентин Прадун, директор КРД банку «Аваль», вручив картки ISIC-Maestro у подарунок.
Також у презентації карти взяв участь відомий кримський атлет Андрій Шарков.
За інформацією прес-служби, завдяки спонсорській підтримці Кримської республіканської дирекції АППБ «Аваль» А. Шарков виступив на початку листопада на чемпіонатах Європи та світу з армреслінгу в м. Сімферополі, в яких зайняв четверте і друге місця відповідно.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас