Мінтранс вивчить ситуацію зі скасуванням деякими перевізниками міжобласних автобусних рейсів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінтранс вивчить ситуацію зі скасуванням деякими перевізниками міжобласних автобусних рейсів

116
Виконуючий обов'язки міністра транспорту і зв'язку України Василь Шевченко відзначає недопустимість масового скасування міжобласних автобусних рейсів, і доручив Державній адміністрації автомобільного транспорту вивчити ситуацію численним скасуванням автобусних рейсів, проаналізувати причини, з яких перевізники скасовують рейси, і вжити всіх заходів для мінімізації їх кількості. Про це повідомили в прес-службі Міністерства транспорту і зв'язку України.
"Наше завдання - забезпечити стабільну роботу транспортно-дорожнього комплексу, зокрема, безперебійний рух автотранспорту і перевезення громадян, - сказав В.Шевченко. - В період складних погодних умов людям як ніколи потрібне стабільне транспортне сполучення".
На переконання в.о. міністра, кількість рейсів, які експлуатуються з обмеженнями, не може обчислюватися сотнями, адже над розчищанням автодоріг цілодобово працюють приблизно дві тисячі шляховиків.
"Якщо ми інформуємо, що проїзд автодорогами України забезпечений, то, відповідно, причин для скасування автобусних рейсів не може бути", - зазначив він. Як вважають в міністерстві, часто під прикриттям непогоди перевізники скасовують рейси, які, на їхню думку, є нерентабельними: наприклад, до віддалених населених пунктів.
Як вже повідомлялося, останнім часом збільшилася кількість рейсів на міжобласних автобусних маршрутах, які скасовані або експлуатуються з обмеженнями у зв'язку зі складними метеорологічними умовами.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас