Турчинов усунув заступника міністра транспорту і зв'язку Гончара на час розслідування звільнення голови правління "Укртелекому" Дзекона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турчинов усунув заступника міністра транспорту і зв'язку Гончара на час розслідування звільнення голови правління "Укртелекому" Дзекона

538
Перший віце-прем'єр-міністр Олександр Турчинов усунув заступника міністра транспорту і зв'язку, голову Державної адміністрації зв'язку, голову наглядової ради найбільшої телекомунікаційної компанії "Укртелеком" Миколу Гончара від виконання службових обов'язків на час розслідування звільнення голови правління "Укртелекому" Георгія Дзекона. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Турчинова.
Перший віце-прем'єр доручив начальникові Головного управління державної служби Тимофію Мотренку і виконуючому обов'язки міністра транспорту і зв'язку Василю Шевченку провести службове розслідування у даній справі.
Як повідомлялося, 22 лютого вранці Гончар заявив про звільнення Дзекона і про призначення замість нього в.о. голови правління Олега Копійку згідно з рішенням наглядової ради.
Пізніше Дзекон заявив про фальсифікацію рішення наглядової ради і про намір подати в Генпрокуратуру заяву про фальсифікацію цього рішення.
Три члени наглядової ради "Укртелекому" Сергій Бухаленков, Микола Бурмака і Ігор Рубан відкликали свої підписи під протоколом про звільнення Дзекона.
Міністерство транспорту і зв'язку заперечує свою причетність до кадрових перестановок в "Укртелекомі" і має намір розібратися в ситуації, що склалася.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас