Спонсорські внески компаній BoscoSport в Національний олімпійський комітет України складуть 10 млн дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Спонсорські внески компаній BoscoSport в Національний олімпійський комітет України складуть 10 млн дол.

195
Спонсорські внески компанії BoscoSport в Національний олімпійський комітет України складуть 10 млн дол. Про це заявив на презентації парадної і спортивної форми олімпійської збірної України президент компанії Тімур Гугуберідзе.
Він повідомив, що контракт укладений до 2016 р. "До цієї дати наші спонсорські внески про передачу екіпіровки, включаючи грошові винагороди, складуть 10 млн дол.", - сказав він. "В Україні група компаній Bosco представлена компанією Bosco-Dnipro, в планах якої відкриття до 2016 р. понад 35 торгових точок BoscoSport", - сказав він.
Компанія BoscoSport є офіційним партнером Національного олімпійського комітету (НОК) України по екіпіровці олімпійських збірних команд, повідомив сьогодні на урочистій презентації форуму глава НОК Сергій Бубка. "В рамках такої співпраці BoscoSport виступить партнером і офіційним екіпірувальником на літніх і зимових Олімпійських іграх (включаючи молодіжні) до 2016 р., а також європейського юнацького олімпійського фестивалю", - сказав він.
С.Бубка повідомив, що в центрі екіпіровки олімпійської команди України проходить екіпіровка 200 членів офіційної делегації України, спортсменів, тренерів, масажистів, офіційних осіб.
НОК представив сьогодні екіпіровку олімпійських збірних команд України. Повний комплект олімпійської екіпіровки включає 42 вироби. Комплект форми складається з парадних і спортивних костюмів. Колекція парадної форми випущена обмеженим накладом лише для спортсменів і членів офіційної делегації. Саме у цих костюмах спортсмени з'являться на урочистій церемонії відкриття 21 зимових олімпійських ігор у Ванкувері.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас