Експерт: Рік почнеться різким стрибком долара — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Рік почнеться різким стрибком долара

Валюта
12635
До кінця першого кварталу 2010 року в Україні можливі різкі стрибки долара - до 10 гривень, вважає фінансовий експерт Ерік Найман.
"Ви бачите, що Кабінет міністрів намагається забирати гроші з резервів Національного банку і це є основним чинником потенційної дестабілізації ринку. Тому доки можна чекати, що до кінця березня можливі різкі стрибки долара", - заявив Ерік Найман агентству ІМК.
За його словами, "поки в країні зберігатиметься ця нестабільність з бюджетом і політична нестабільність, існує загроза різкого зростання курсу".
"Спочатку долар підскочить десь до десяти або навіть трохи вище, але наприкінці 2010 року ринок, ймовірно, повернеться назад, на рівень 8-9 гривень за долар. Але це відбуватиметься поступово. Перший квартал - це однозначно страшна нестабільність. Тут головне не лякатися і не піддаватися паніці. Тому що протягом наступних кварталів - другого, третього і четвертого - ситуація поступово нормалізується і повернеться на рівень курсу кінця 2009 року", - зазначив експерт.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас