Ющенко: Тимошенко залишила країну без бюджету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко: Тимошенко залишила країну без бюджету

Казна та Політика
332
Президент України Віктор Ющенко заявляє, що прем'єр-міністр Юлія Тимошенко несе персональну відповідальність за зрив бюджетного процесу в країні. Про це президент заявив під час запису інтерв'ю на Хмельницькій обласній державній телерадіокомпанії "Поділля-центр".
"Те, що країна залишилася без бюджету в 2010 році - це провина Тимошенко", - сказав він, додавши, що в неприйнятті бюджету наступного року також винен бюджетний комітет Верховної Ради.
На думку глави держави, зрив бюджетного процесу свідчить про те, що "ні у виконавчої влади, ні в політичної сторони, ні у більшості" немає необхідної кваліфікації.
Віктор Ющенко додав, що дії уряду Юлії Тимошенко - "це циганський табір, це щоденна імпровізація". Він назвав прем'єра "актрисою, яка з ранку до вечора займається не долею країни, а відповіддю на те, де вона сама буде через місяць, два або три".
На його думку, населення України не розуміє ситуацію, що склалася в економіці країни. "У нас сьогодні ситуація в країні гірша, ніж в 1991-1992 роках", - підсумував він.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас