Нова послуга Приватбанку і компанії Global Refund Poland — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова послуга Приватбанку і компанії Global Refund Poland

Фондовий ринок
995
У рамках реалізації широкомасштабного договору про співробітництво в здійсненні виплат по чеках Global Refund (Tax Free), Приватбанк і компанія Global Refund Poland ввели унікальну для України послугу - регулярний автобусний рейс "TAX FREE" по маршруті Львів (Україна) -Пшемисль (Польща). Як повідомили представники Західного Головного регіонального керування Приватбанку, у ході поїздки жителі України зможуть відвідати найбільші польські супермаркети NOMI, ALBERT. При цьому, зробивши покупку й оформивши в магазині чек Global Refund (Tax Free) на повернення частини V.A.T. (аналог нашого ПДВ), клієнт має можливість не тільки забезпечити повернення цих коштів у будь-якому відділенні Приватбанку, удешевив вартість покупок, але й одержати зворотну поїздку безкоштовно.
Як повідомив директор Західного ГРУ Приватбанку Олег Сергєєв, Приватбанк співробітничає з компанією Global Refund уже більш трьох років, і за останні роки спостерігається стійкий ріст кількості й обсягів виплат по чеках цієї компанії. На сьогоднішній день у Приватбанкові громадяни України й інших держав, а також осіб без громадянства можуть одержати наявні по чеках Global Refund.
Для того, щоб одержати повернення частини ПДВ на придбані товари, клієнту необхідно при покупці товару одержати чек Global Refund, надати придбаний товар і чек Global Refund на митниці, потім звернутися в Приватбанк за відшкодуванням своїх коштів. Для цього необхідно надати паспорт, чек компанії Global Refund і касовий чек. Повернення частини ПДВ по чеках TaxFree у Приватбанкові можливий у гривні, євро, доларах чи інший вільно конвертованій валюті.
Довідка:
Регіональна мережа Приватбанку нараховує більш 1340 відділень по всій Україні, у яких можна одержати повернення по чеках Global Refund (TaxFree), у тому числі мережа Західного ГРУ Приватбанку нараховує 7 філій і 96 відділень.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас