Тимошенко: Кабмін готовий надати держгарантії для отримання "Турбоатомом" 100 млн дол. кредиту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко: Кабмін готовий надати держгарантії для отримання "Турбоатомом" 100 млн дол. кредиту

Казна та Політика
387
Уряд України готовий надати державні гарантії для отримання ВАТ "Турбоатом" кредиту в розмірі $100 млн на модернізацію, повідомила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко.
"Ми визначилися (з керівництвом під час відвідин підприємства - ред.), що потрібно $100 млн для проведення модернізації, і домовилися, що держава виступить держгарантом отримання такого кредиту", - сказала Ю.Тимошенко на прес-конференції в Харкові в суботу.
Вона також запевнила, що не допустить спроб рейдерського захоплення підприємства як перебуваючи на посту прем’єр-міністра, так і після можливої перемоги на президентських виборах.
Ю.Тимошенко також відзначила, що уряд підтримуватиме підприємство в налагодженні випуску корпусів для реакторів атомних електростанцій країни.
"Турбоатом" спеціалізується на виробництві турбін для теплових і атомних електростанцій, гідравлічних турбін для гідроелектростанцій і гідроакумулюючих електростанцій, газових турбін для теплових електростанцій, парогазового обладнання та іншого енергетичного обладнання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас