Тимошенко: Глави урядів країн СНД обговорять Концепцію співпраці у сфері енергетики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко: Глави урядів країн СНД обговорять Концепцію співпраці у сфері енергетики

268
Концепцію співпраці у сфері енергетики мають намір розглянути на засіданні Ради глав урядів країн СНД, повідомила прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко.
"Сьогодні обговорюватиметься дуже важливий документ - Концепція співпраці країн-учасниць СНД у сфері енергетики і плани першочергових заходів щодо реалізації концепції співпраці", - сказала вона, відкриваючи засідання Ради в п'ятницю в Ялті.
Ю.Тимошенко також повідомила, що учасники Ради за ініціативою української сторони обговорять можливості розвитку міжнародних транспортних коридорів між країнами СНД, розвиток відносин у сфері інноваційної діяльності.
Крім того, за словами глави українського уряду, перед початком засідання глави урядів, які беруть участь у роботі Саміту, мали можливість у вузькому колі обговорити досвід кожної з країн у боротьбі з економічною кризою.
В свою чергу виконавчий секретар Сергій Лєбєдєв, відкриваючи засідання, також повідомив, що країни мають намір вивчити питання енергетичної і транспортної сфери, зокрема обговорити нові правила визначення країни походження товару і низку інших питань.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас