Акція Ощадбанку та MasterCard Europe набирає сили на Одещині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акція Ощадбанку та MasterCard Europe набирає сили на Одещині

Фінтех і Картки
87
Одеське обласне управління Ощадбанку до кінця поточного року планує емітувати понад 1000 пластикових карток міжнародної платіжної системи MasterCard Europe S.A., - повідомила його начальник Валентина Гордієнко.
Їх емісію передбачено здійснити в рамках реалізації зарплатних проектів та участі установ банку в широкомасштабній акції “MasterCard 2002”. Цю акцію з 1 жовтня по 1 грудня 2002 року проводять Державний ощадний банк України і платіжна система MasterCard Europe S.A. Всі клієнти банку, які у зазначений період укладуть договір з ним на отримання кредитної картки MasterCard Mass, продовжать її або ж відкриють додаткову картку, одержать пам'ятний сувенір - стильну ручку з логотипом MasterCard. Крім того, вони автоматично стануть ще й учасниками розіграшу головного призу – автомобіля Citroen Xsara, який 16 грудня проведе Українська міжбанківська асоціація членів Europay International S.A. спільно з РА Лінія 12-Маккен-Еріксон серед учасників акції «MasterCard 2002» на основі інформації, наданої українськими банками.
Валентина Гордієнко при цьому відзначила, що в установах Ощадбанку одеського регіону з метою розширення кола користувачів такого зручного платіжного засобу, яким є картки MasterCard, зараз реалізується ряд розроблених облуправлінням банку зарплатних проектів. Зокрема, з Державним гуманітарним університетом (м. Ізмаїл) та районним відділом УМВС (м. Кілія), ведуться щодо цього переговори також і з іншими солідними корпоративними клієнтами. За словами В.Гордієнко, Ощадний банк цього року вже випустив і переоформив в Одеській області 2212 карток платіжної системи MasterCard Europe S.A., довівши загальну кількість відкритих рахунків по картках MasterCard до 3560.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас