Google відзначає економічне зростання в Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google відзначає економічне зростання в Європі

567
Компанія Google Inc спостерігає економічний підйом у цей час не тільки в США, але й у Європі, заявив генеральний директор пошукового гіганта Ерік Шмідт, повідомляє агентство Associated Press.
Історично економічний підйом у Європі відставав від американського на строк до 6 місяців, розповів Шмідт журналістам. Цього разу європейський континент, як вважає глава Google, іде на рівні з США, де економіка переживає підйом починаючи із червня. Шмідт обґрунтував свої міркування даними використання найбільшої пошукової системи інтернету й найбільш вигідної рекламної мережі.
Він попередив, що онлайн-реклама, пошукові запити й покупки за допомогою Google не можуть бути точним відображенням стану економіки. Проте, його спостереження співпадають із думкою глави Федеральної резервної системи Бена Бернанке й багатьох інших експертів, які вважають, що економіка стає усе кращою, незважаючи на певні проблеми із безробіттям.
CEO Google додав, що найбільша американська пошукова система вже збільшила обсяг інвестицій і почала приймати на роботу більше людей. У найближчому майбутньому основний дохід компанія розраховує одержати, насамперед, від запуску нових продуктів, таких як "хмарна" система інтернет-сервісів (текстові редактори й таблиці), карти, розвідувач і реклама. Одним з найбільш актуальних завдань Google є план створення найбільшої цифрової бібліотеки, реалізація якого гальмується тією ж антимонопольною політикою й існуючими законами про авторські права.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас