INTEGRITES створює новий департамент - Розвитку Бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

INTEGRITES створює новий департамент - Розвитку Бізнесу

646
29 вересня 2009 р. Київ. Міжнародна юридична компанія INTEGRITES створила новий унікальний для ринку професійних юридичних послуг в Україні та СНД підрозділ - Департамент Розвитку Бізнесу. Його головне призначення - забезпечення високої конкурентоспроможності компанії на традиційних та нових ринках, розширення корпоративної лінійки надаваних продуктів і послуг та їх ефективне просування, а також вихід компанії на лідируючі позиції в країнах Балтії та СНД.
Департамент Розвитку Бізнесу INTEGRITES має команду з 16 висококласних фахівців в області стратегічного та бізнес планування, маркетингу і маркетингових комунікацій та PR, які успішно працюють на території всього пост-радянського простору, Західної та Центральної Європи, Азії, Північної та Латинської Америки . Починаючи з нинішнього року, окрім України, спеціалісти з розвитку бізнесу розпочали роботу в офісах компанії в Росії, Казахстані та Великобританії. Діяльністю нового підрозділу керує директор з розвитку бізнесу Чапко Олександр, дипломований фахівець в області маркетингу, маркетингових комунікацій і PR. Г-н Чапко має великий досвід роботи в провідних міжнародних консалтингових та інвестиційних компаніях в Україні, США та Східній Європі, а також багаторічний стаж педагогічної та наукової діяльності у ВНЗ України та США. До приходу в INTEGRITES Олександр Чапко працював на керівних посадах у RONCO Consulting Corporation, SigmaBleyzer, а також ЮФ «Василь Кісіль і Партнери».
Діяльність департаменту головним чином сфокусована на: постійному моніторингу економічного простору; сегментації цільових ринків; пошуку нових і супроводі існуючих клієнтів; ефективному позиціонуванні компанії та її послуг; адаптації її стратегії та бізнес-планів до зміни зовнішніх економічних та політичних умов; стандартизації та вдосконаленні її продуктової лінійки; підвищенні якості обслуговування клієнтів; відстеженні основних конкурентів; підвищенні ефективності роботи компанії і, в кінцевому підсумку, досягненні максимальних фінансових результатів.
Коментуючи причини створення департаменту і його завдання, Керуючий Партнер INTEGRITES Вячеслав Корчев зазначив, що в умовах загального економічного спаду, компанії, що займають лідируючі позиції на ринку юридичних послуг СНД, мають унікальний шанс зміцнити своє становище, і, більше того, збільшити свою частку як в традиційних, так і нових для себе сегментах ринку: «Сьогодні INTEGRITES одна з небагатьох юридичних компаній, які не тільки не знизили свою комерційну діяльність, але і продовжують активно зростати, пропонуючи своїм клієнтам все нові високотехнологічні і дійсно унікальні за багатьма показниками послуги".
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас