Кудрін: Росія вийшла з рецесії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кудрін: Росія вийшла з рецесії

620
Росія вийшла з рецесії, і в країні починається зростання інвестиційної активності, вважає віце-прем'єр, міністр фінансів Росії Олексій Кудрін.
"Можна говорити сьогодні про те, що Росія вийшла з рецесії, а також і про те, що сьогодні ми проходимо через певну межу, після якої почнеться зростання інвестиційної активності", - сказав, відповідаючи на питання членів Ради Федерації, віце-прем'єр РФ, глава Мінфіну О.Кудрін.
За його словами, в змінах, які стосуються федерального бюджету на 2009 рік, спрямовується достатньо коштів у економіку, з тим щоб вони почали працювати вже в найближчі два тижні.
При цьому міністр відзначив, що в зміненому бюджеті перерозподілені кошти з упором на нові технології, зокрема 15 млрд руб. виділяється на нове оснащення в рамках корпорації "Росатом".
За словами О.Кудріна, 4,3 млрд руб. отримає російська корпорація "МиГ". "Це конкурентноздатна корпорація, і ці кошти підуть на забезпечення замовлення на нове обладнання для сучасних МиГів, зокрема на створення багатоцільового транспортного російсько-індійського літака", - повідомив О.Кудрін.
Окремо він виділив той аспект бюджету, з якого значна частина піде на соціальні витрати, зокрема на будівництво житла для військовослужбовців і забезпечення житлом ветеранів. "У цьому питанні ми користуємося статистикою з регіонів, так само як і погоджуємо з суб'єктами питання співфінансування ЖКГ", - відзначив О.Кудрін.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас