Держфінпослуг ввела тимчасову адміністрацію в КС "Український фінансовий союз" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держфінпослуг ввела тимчасову адміністрацію в КС "Український фінансовий союз"

Кредит&Депозит
1100
Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг 17 вересня прийняла рішення про введення тимчасової адміністрації в кредитну спілку (КС) "Український фінансовий союз" (Київ), повідомляється в офіційній інформації страховика.
Тимчасовим адміністратором на три місяці призначена Ольга Гастуляк.
Рішення про введення тимчасової адміністрації прийнято у зв'язку з систематичним порушенням спілкою зобов'язань перед його вкладниками і невиконанням вимог Держфінпослуг щодо їх усунення, необґрунтованими відмовами в наданні документів та інформації, передбачених законом "Про фінансові послуги і державне регулювання ринків фінансових послуг".
Розпорядженням Держфінпослуг від 16 вересня весь склад правління і наглядової ради КС "Український фінансовий союз" усунений від управління спілкою.
Рахунки кредитної спілки заблоковані, печатка і документація вилучені тимчасовим адміністратором.
Першочерговим завданням тимчасового адміністратора є організація виконання фінансовою установою зобов'язань перед її учасниками, клієнтами або третіми особами, усунення порушень законодавства і запобігання створенню кризових явищ, які можуть призвести до невиконання взятих спілкою зобов'язань.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас