Київська влада обмежила торгівлю в метро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київська влада обмежила торгівлю в метро

162
У кіосках, розташованих на території КП Київський метрополітен, дозволили продавати тільки книги, пресу, квіти, картки поповнення рахунку, батарейки, сувеніри і канцелярські товари.
Про це говориться в асортиментному переліку товарів, затвердженому розпорядженням Київської міськдержадміністрації N 921 від 19 серпня.
У відповідному документі відзначається, що ціль розпорядження - впорядкування торгівлі на території КП Київський метрополітен, забезпечення безпеки пасажирів і поліпшення фінансового становища підприємства.
При цьому метрополітен зобов'язаний погоджувати з Головним управлінням з питань торгівлі та побуту КМДА перелік товарів, що не належать до дозволених для продажу, які передбачається реалізовувати на території підприємства.
Також відповідно до розпорядження КП Київський метрополітен доручено укласти із суб'єктами господарювання тимчасові договори на право розміщення пересувних об'єктів торгівлі (столів, лотків, кіосків) на території підприємства на термін до одного місяця із правом переукладання.
Метрополітен зобов'язаний розробити і затвердити економічно обґрунтовані тарифи на право розміщення пересувних об'єктів торгівлі на його території.
При цьому КП Київський метрополітен доручено разом з Головним управлінням МВС України в Києві вжити заходів з ліквідації торгівлі на території підприємства, яка здійснюється без відповідних договорів.
Нагадаємо, що в грудні минулого року Київська міська рада обмежила роздрібний продаж алкогольних напоїв і тютюнових виробів у торговельній мережі столиці.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас