Канцлер Німеччини назвала політичний рецепт виходу з кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Канцлер Німеччини назвала політичний рецепт виходу з кризи

482
Глава уряду ФРН за чотири тижні до виборів у бундестаг указала політичний шлях якнайшвидшого подолання наслідків світової кризи в економіці країни.
На думку Ангели Меркель, подоланню наслідків світової кризи в економіці країни буде сприяти створення нової урядової коаліції.
"Я думаю, що в союзі з Вільною демократичною партією Німеччини ми швидше знайдемо шлях наверх", - цитує слова канцлера 30 серпня інформаційне агентство dpa. Свою заяву Меркель, що очолює Християнсько-демократичний союз (ХДС), зробила під час круглого столу в редакції тижневика Die Zeit у Гамбурзі.
Віддавши належне великій роботі, проробленій "великою коаліцією" у складі ХДС і Соціал-демократичної партії Німеччини (СДПН), Меркель проте підкреслила, що на даний момент саме співробітництво з лібералами (СВДП) виглядає для християнських демократів найбільш перспективним. За словами Меркель, одним із найуспішніших спільних проектів можливої майбутньої коаліції в складі ХДС/ХСС і СВДП може стати боротьба за скорочення бюрократичного апарата.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас