TowerGroup: Масового переходу клієнтів на онлайн-банкінг не уникнути — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

TowerGroup: Масового переходу клієнтів на онлайн-банкінг не уникнути

Фінтех і Картки
615
Приблизно через 10 років найбільші світові банки почнуть масово закривати свої невеликі офіси і представництва, оскільки більшість клієнтів будуть проводити значну частину операцій через системи онлайн-банкінгу. До такого висновку прийшли аналітики компанії TowerGroup: .
Як повідомляє CyberSecurity.ru, за даними звіту, сьогодні лише незначна частина клієнтів банків проводять свої фінансові транзакції через інтернет. Пік переходів клієнтів на нову технологію розрахунків повинен відбутися приблизно до 2019 року.
Зараз по усьому світу налічується близько 600 млн користувачів послуг онлайн-банкінгу, однак це число росте приблизно на 20% щороку. Фактично необхідність в офісах банків, контакт-центрах, автоматах видачі готівки знижується.
"Канал інтернет-банкінгу стає усе більш значимим і зовсім неважливо, чи переслідуєте ви негайні цілі, такі як оплата поточних рахунків, чи ваші погляди на банкінг носять стратегічний характер", - говориться у звіті. - Зростання потреби в послугах банкінгу диктує сама економіка з її тенденцією до прискорення та глобалізації".
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас