"Аваль" і МПС MasterCard проводять акцію серед клієнтів — власників карт MasterCard — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Аваль" і МПС MasterCard проводять акцію серед клієнтів — власників карт MasterCard

Фінтех і Картки
137
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль» як член МПС разом із МПС MasterCard проводить акцію с 1 жовтня по 1 грудня н.р. серед клієнтів — власників платіжних карт MasterCard з метою стимулювання емісії MasterCard. Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на відділ маркетингу банку «Аваль».
За інформацією, організатором акції виступає MasterCard Europe S.A. За умовами акції, кожен клієнт банку, що відкрив у період акції платіжну картку MasterCard, одержить у подарунок від МПС MasterCard оригінальну ручку й автоматично візьме участь у розіграші головного призу — автомобіля Citroen Xsara.
Довідка
Власники карт MasterCard Mass і MasterCard Gold без яких-небудь обмежень розплачуються за товари і послуги в більш ніж 13 мільйонах підприємств торгівлі і сфери послуг по усьому світі; знімають наявні зі свого карткового рахунка в більш ніж 280 тисячах банкоматів (у тому числі в більш 300 банкоматів АППБ «Аваль» в Україні), а також у більш ніж мільйоні відділень банків (у тому числі в близько 1200 пунктів видачі наявних АППБ «Аваль» в Україні). Також власники можуть відкрити на картковий рахунок кредитні лінії за домовленістю з банком, розмір яких визначається виходячи з рівня доходів клієнта; керувати картковим рахунком за допомогою мобільного банкінга АППБ «Аваль»; купувати товари на виплат по унікальній програмі АППБ «Аваль» — «Онікс-розстрочка»; одержувати на картковий рахунок заробітну плату.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас