Медведєв створить комісію з модернізації економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв створить комісію з модернізації економіки

Казна та Політика
142
Президент РФ Дмитро Медведєв пообіцяв створити спеціальну комісію з модернізації і технологічного розвитку економіки.
"Я вважаю правильним, що питаннями (переходу на інноваційний шлях розвитку економіки) займається президент, тому я створю окрему комісію", - сказав він сьогодні на нараді.
Комісія, за словами Медведєва, буде працювати "у регулярному ключі" з урядом, суб'єктами Федерації, експертами і бізнесменами. "При максимально широкому залученні бізнесу", - підкреслив він.
Медведєв висловив невдоволення тим, що дотепер ділові кола не проявляють інтересу до модернізації економіки. Бізнес, як вважає президент, зараз ніяк не мотивований на такого роду діяльність, і "не хоче цим займатися". Разом з тим, за словами Медведєва, "це не тільки питання податкових стимулів", але й "питання психологічної установки: не хочеться вкладати гроші в те, що не приносить швидкої віддачі".
Президент РФ відзначив, що робота з модернізації економіки повинна бути абсолютно предметною.
"Проблеми модернізації економіки більше не повинні залишатися абстрактними, робота повинна вестися в абсолютно практичній площині, конкретних областях - медицині, біотехнологіях, енергозбереженні, енергетиці в цілому", - підкреслив президент.
"Це повинні бути конкретні пропозиції, тільки тоді вони мають шанси на успіх", - підсумував Медведєв.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас