Голова ПФ: Коштів ПФУ на рахунках у проблемних банках немає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова ПФ: Коштів ПФУ на рахунках у проблемних банках немає

Казна та Політика
332
Коштів Пенсійного фонду України (ПФ) на рахунках у банках, у яких діють тимчасові адміністрації, немає. Про це журналістам повідомив голова правління фонду Олексій Зарудний.
За його словами, на сьогодні всі кошти, які надходять у Пенсійний фонд, відразу направляються на виплату пенсійного забезпечення. "Залишків коштів у нас немає в жодному з банків", - підкреслив О. Зарудний.
Голова правління ПФУ також повідомив, що на сьогодні фонд припинив співробітництво з банками, у яких діють тимчасові адміністрації, з виплати пенсій громадянам. "Міжвідомча комісія провела збори в лютому щодо питання виплат пенсій через проблемні банки. І враховуючи важкий стан, зокрема введення тимчасових адміністрацій, дію договорів із цими банками, а їх, по-моєму вісім, було припинено", - відзначив О. Зарудний.
Довідка. На сьогоднішній день тимчасові адміністрації введені Нацбанком у десяти українських банках: банку "Надра", банку "Київ", банку "Національний кредит", банку "Причорномор'я", "Укрпромбанку", "Західінкомбанку", " Одеса-Банку", "Трансбанку", "Родовід Банку", "Банку регіонального розвитку".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас