Турчинов: Пряме президентське правління залишиться на рівні розмов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турчинов: Пряме президентське правління залишиться на рівні розмов

233
Команда президента України не зважиться на радикальні дії, а пряме президентське правління залишиться тільки теоретичною загрозою, заявив перший віце-прем'єр Олександр Турчинов.
"Уже стали традиційними сплески балаканини, а не дій з боку СП, його прибічників або підлеглих працівників місцевих адміністрацій, - констатує Турчинов. - Заходить мова то про можливе запровадження НС, то про відсторонення прем’єра від влади, то про пряме президентське правління... Та поки що це лише мрії".
При цьому перший віце-прем'єр стверджує, що команда президента нерідко використовує СБУ і Генпрокуратуру для досягнення тактичних цілей, але сумнівається, що силові структури будуть використані для повномасштабного захоплення диктаторської влади.
"Не можна не помітити, що в команди президента постійна сверблячка використовувати силові структури - СБУ і Генпроку¬ратуру - для захисту своїх політичних і корпоративних інтересів. Але, повторюю, я не вірю, що люди, які не здатні якісно виконувати свої функції, спроможні взяти на себе непросту ношу новоспечених диктаторів і не побоятися піти цим шляхом", - переконаний Олександр Турчинов.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас