U.S.Steel планує звільнити понад 1,5 тис. працівників на канадських заводах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

U.S.Steel планує звільнити понад 1,5 тис. працівників на канадських заводах

199
Найбільша американська сталеливарна компанія United States Steel Corp. (U.S.Steel) заявила, що у зв'язку зі зниженням попиту на деякі види сталі, компанія призупинила низку виробництв на своїх заводах, розташованих у м.Гамільтон і м.Нантікок (провінція Онтаріо), передає Associated Press. У результаті понад 1,5 тис. співробітників компанії будуть звільнені.
"Цей вибір був важкий для компанії, але ми впевнені, що його потрібно було зробити, щоб відповідати нинішнім умовам ринку", - заявив голова U.S.Steel Джон Сурма.
У результаті фінансової та економічної кризи попит на продукцію United States Steel Corp. значно зменшився. У листопаді 2008 р. компанія вже повідомляла про скорочення 675 робочих місць у США і тимчасове припинення роботи трьох підприємств, яке зачепило близько 3,5 тис. співробітників компанії. У лютому 2009 р. U.S.Steel заявила, що під час реалізації програми скорочення видатків близько 500 співробітників погодилися достроково піти на пенсію.
За підсумками 2008 року чистий прибуток US Steel склав 2,13 млрд. доларів.
Нагадаємо, що раніше про намір звільнити більше 2 тис. працівників на приналежних йому заводах у США заявив найбільший світовий виробник сталі Arcelormittal.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас