На київські дороги можуть повернутися евакуатори — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На київські дороги можуть повернутися евакуатори

1314
Київська влада наполягає на тому, щоб евакуатори повернулися на дороги столиці.
Як повідомляє газета "Сьогодні", за словами першого заступника голови Київської міськдержадміністрації Ірени Кільчицької, влада збирається повертати евакуатори і діяти при цьому буде "у рамках закону", щоправда, як саме - не уточнила.
При цьому юристи відзначають, що евакуатори цілком можуть повернутися на вулиці міста. "Міська влада може ігнорувати постанову Кабінету міністрів. Як саме - говорити не хочу, щоб не давати їм підказку", - підкреслив юрист Василь Мірошниченко.
Тим часом на штрафмайданчику "Київтранспарксервісу" на Московському проспекті, 26-а, простоюють десятки евакуаторів. Водії говорять, що працюють тепер під замовлення ДАІ або приватних осіб (забирають авто, що зламалися), але таких мало. "Тиждень тому частину водіїв відправили у відпустку. А там можуть і розігнати, чутки такі ходять", - розповідає один з водіїв Олексій. "Зараз рішення про евакуацію приймає тільки ДАІ. Ми просто надаємо свої машини. Тобто люди можуть скаржитися на неправильно припарковані авто в ДАІ, а не нам", відзначив заступник директора КП "Київтранспарксервіс" Костянтин Красавін.
При цьому в столичній ДАІ говорять, що кількість ДТП після зникнення евакуаторів не збільшилася, але точні цифри обіцяють наприкінці тижня. У свою чергу, кияни по-різному оцінюють зникнення евакуаторів. "У центрі тепер взагалі свавілля. Скоро будуть паркуватися в лівому ряді!", - обурився водій Володимир Поліський. "Як можна говорити про повернення евакуаторів, якщо в столиці не обладнані місця для паркувань. Так що однаково народ паркувався де попало навіть під страхом евакуації", - підкреслила жителька Березняків Ірина Кириченко.
Нагадаємо, раніше КП "Київтранспарксервіс" призупинило евакуацію автомобілів, припаркованих з порушенням правил дорожнього руху.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас