У Єханурова через нестачу фінансування скоротили міжнародні навчання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Єханурова через нестачу фінансування скоротили міжнародні навчання

Казна та Політика
301
Міністерство оборони України скорочує з 23-х до 10-ти кількість запланованих цього року міжнародних навчань через нестачу фінансування. Про це повідомив генерал армії Сергій Кириченко під час зустрічі із заступником голови військового комітету НАТО генерал-лейтенантом Карлом Ейкенберрі в рамках візиту в Україну представників військової делегації Альянсу, повідомили в прес-службі Міноборони.
"Через обмежене фінансування ми змушені були зменшити їх кількість до 10. Деякі із цих навчань будуть спільними: у них будуть брати участь представники збройних сил Російської Федерації, Польщі, Румунії, Словаччини, Угорщини, - відзначив він.
Також Кириченко додав, що планувалося проведення спільних військово-морських навчань із залученням фрегата "Гетьман Сагайдачний" і корвета "Тернопіль".
"На жаль, нинішній обмежений військовий бюджет не дозволить нам цього зробити. Але я обіцяю, що один із цих кораблів буде залучений у проведення навчань, - відзначив Головнокомандувач Збройних Сил України.
Кириченко також відзначив, що в першому кварталі цього року у військовий бюджет будуть внесені корективи і, залежно від них, Генеральний штаб ВР України скоригує план проведення навчань.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас