Порошенко: Пинзеник був приречений, а Яценюка потрібно брати у Кабмін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко: Пинзеник був приречений, а Яценюка потрібно брати у Кабмін

8305
Голова наглядової ради Нацбанку Петро Порошенко вважає, що під час ротації в уряді посаду міністра економіки повинен зайняти Арсеній Яценюк.
Про це він сказав у програмі "Шустер Live" в ефірі телеканалу "Україна".
"Я вважаю, що уряд може об'єднати весь парламент. На посаді міністра промисловості я б бачив Скударя з Партії регіонів. На посаді міністра економіки я б бачив Яценюка. Ми повинні бачити в уряді професіоналів, не заангажованих політично", - заявив Порошенко.
Коментуючи заяву про відставку міністра фінансів Віктора Пинзеника, він сказав: "Позиція Пинзеника була приречена на відставку ще з минулого року".
"Як тільки міністр фінансів не підписує бюджет – це політичне рішення. Для мене не відбулося нічого несподіваного, тому що це рішення було прийнято тоді, коли він не підписав бюджет", - підкреслив Порошенко.
Крім того, відповідаючи на запитання, чи займе він посаду в уряді під час можливої ротації Кабміну, Порошенко заявив, що в нього "не було ніяких розмов із прем'єр-міністром".
"Я не бачу себе на посаді гуманітарного віце-прем'єра", - сказав він, коментуючи інформацію про своє можливе призначення на цю посаду.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас