Голова Русснефти залишає компанію, доля якої вирішиться через тиждень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова Русснефти залишає компанію, доля якої вирішиться через тиждень

Фондовий ринок
752
Голова ради директорів компанії Русснефть Олександр Корсик залишає посаду, яку займав майже півтора роки з моменту початку оформлення угоди із продажу Русснефти холдингу "Базовий елемент" Олега Дерипаски.
Доля самої компанії може вирішитися вже через тиждень - урядова комісія або схвалить угоду, або відмовить панові Дерипасці, повідомляє Комерсант.
За даними джерел, відставка відбудеться в середині наступного місяця, однак видання вказує на те, що рада директорів переобирається на зборах акціонерів, про проведення яких Русснефть поки не повідомляла. За словами одного зі співрозмовників Комерсанта, відставка Корсика є запланованою подією. Олександр Корсик прийшов у Русснефть у момент зміни власника.
У серпні 2007 року стало відомо, що Базэл Олега Дерипаски викуповує компанію в структур її засновника Михайла Гуцерієва, однак офіційно Базэл угоду не завершив дотепер. Зокрема ще й тому, що зміни, що відбулись в російському законодавстві навесні минулого року, вимагають одержання згоди на угоду від урядової комісії, очолюваної прем'єром Володимиром Путіним.
Як очікується, угода із продажу Русснефти Базэлу буде обговорюватися на засіданні комісії, яке відбудеться 4 лютого.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас