Акціонери ПІБ перерахували 1,1 млрд грн на збільшення статутного капіталу банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акціонери ПІБ перерахували 1,1 млрд грн на збільшення статутного капіталу банку

786
Акціонери "Промінвестбанку" перерахували 1,1 млрд грн на збільшення статутного капіталу банку. Про це повідомляє прес-служба ПІБ. "Грошові кошти за акції були перераховані акціонерами 30 грудня 2008 р. в повному обсязі. Окрім цього, найближчим часом інвестори нададуть "Промінвестбанку" більше 7 млрд грн в якості додаткового фінансування. Також досягнуті домовленості про залучення в "Промінвестбанк" низки великих клієнтів, що, у свою чергу, поліпшить його загальний фінансовий стан.
Тимчасовий адміністратор і акціонери упевнені, що їхні зусилля не тільки відродять потужність "Промінвестбанку", але і позитивно вплинуть на стабільність всієї банківської системи України. Відновлення повноцінної роботи ПІБ позитивно позначиться на інтенсифікації українсько-російських економічних зв'язків, що особливо важливе сьогодні для економік двох країн", - сказано в повідомленні.
Нагадаємо, тимчасовим адміністратором ПІБ 25 грудня 2008 р. затверджений і узгоджений з Національним банком України План фінансового оздоровлення банку, представлений акціонерами ПІБ - Державною корпорацією "Банк розвитку і зовнішньоекономічної діяльності" ("Зовнішекономбанк", Російська Федерація) і ТОВ "СИГНУС", дочірньою компанією SLAV AG (Австрія).
26 грудня Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав дозвіл "Зовнішекономбанку" на придбання понад 50% акцій ПІБ. "Банк розвитку і зовнішньоекономічної діяльності" не здійснює господарської діяльності в Україні.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас