АМКУ переніс розгляд справи про тарифи на проїзд у міському транспорті в Києві на 12 січня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ переніс розгляд справи про тарифи на проїзд у міському транспорті в Києві на 12 січня

158
Антимонопольний комітет України ухвалить рішення щодо справи про приведення Київською міськадміністрацією вартості проїзду в міському транспорті до економічно обґрунтованого рівня 12 січня 2009 року, повідомили в прес-службі АМКУ.
Підставою для цього стало офіційне клопотання мера Києва Леоніда Черновецького про необхідність перенести термін розгляду даного питання. Своє прохання він аргументував, зокрема, необхідністю завершити великий обсяг роботи з підготовки документації для усестороннього розгляду питання.
З огляду на отримані пояснення, а також той факт, що прохання стосується переносу дати відповідного засідання із цього приводу на нетривалий період, АМКУ задовольнив клопотання.
"Однак вартість проїзду в міському транспорті столиці, а саме на метро, у тролейбусі, трамваї та автобусі, повинна бути знижена Київською владою до економічно обґрунтованого рівня. Ця позиція АМКУ залишається однозначною і незмінною, і під час нашої зустрічі міський голова Леонід Черновецький особисто дав зрозуміти, що усвідомлює це", - заявив виконуючий обов'язки голови АМКУ Олександр Мельниченко.
"І якщо ціна розрахунку обґрунтованої величини - два тижні, то ми готові піти на зустріч Київській міськадміністрації, щоб задовольнити інтереси киян максимально можливим зниженням тарифів", - відзначив він.
11 грудня АМКУ порушив справу відносно Київської міськадміністрації, комунальних підприємств "Київський метрополітен" і "Київпастранс".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас