Янукович обіцяє масштабні акції протесту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович обіцяє масштабні акції протесту

Казна та Політика
1659
Партія регіонів виведе людей на акції протесту, якщо витрати на утримання апарату центральних органів влади не будуть скорочені в 10 разів.
Про це лідер ПР заявив в ході засідання опозиційного уряду, передає кореспондент РБК-Україна.
"Ми вимагатимемо скоротити витрати на утримання Секретаріату президента, Кабміну і всіх без виключення міністерств. Потрібно скоротити витрати мінімум в 10 разів і тоді це буде відчутно. Це питання ми вже завтра ставитимемо в парламенті, вимагаючи від влади конкретних дій. Якщо ж вони нас не послухають, то ми запросимо людей до Києва, щоб вони разом з нами прийшли під держустанови і показали нашу позицію", - сказав він.
В цілому, Янукович обіцяє масштабні акції протестів. "Ми терпітимемо не більше ста днів, а потім піднімемо всю країну", - сказав він.
Нагадаємо, 20 жовтня 2008 р. Президент України Віктор Ющенко виступив за скорочення бюджетних витрат. За його словами, в першу чергу це торкнеться витрат на утримання апаратів держорганів. Ющенко зазначив, що "утримання апарату Секретаріату президента буде на 20% менше від того, що існує". При цьому він підкреслив, що доведеться скоротити і соціальні витрати бюджету.
31 жовтня ц.р. прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що Кабмін вже скоротив на 20% витрати на утримання адміністративного апарату уряду до закінчення економічної кризи.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас