В Алушті здогадались продавати місця під рекламу у морі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Алушті здогадались продавати місця під рекламу у морі

389
Виконавчий комітет Алуштинської міської ради ухвалив рішення щодо розміщення рятувально-рекламних буїв уздовж берегової лінії. Про це агентству "Контекст-Медіа" повідомила Тетяна Ларіна - директор комунального рекламно-інформаційного підприємства "Алушта", у завдання якого входить узгодження місця розташування реклами в місті.
За словами Т.Ларіної, із пропозицією про встановлення уздовж берегової лінії Алушти таких рятувально-рекламних буїв у комунальне підприємство звернулася одна з місцевих фірм, що займається розміщенням реклами. "Тепер завдання цієї фірми - виготовити нові буї, форма яких також зазначена в рішенні міськвиконкому, і знайти охочих розміщувати свою рекламу на цих буях, - відзначив директор підприємства "Алушта". - Тобто цілком можливо, що до наступного курортного сезону уздовж прибережної смуги Алушти можна буде побачити буї з рекламою".
Т.Ларіна також відзначила, що встановлення таких рятувально-рекламних буїв буде сприяти одержанню додаткових доходів у міський бюджет, а також відновленню рятувальних буїв біля алуштинського узбережжя.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас