Експерт: Український фармринок може пережити кризу без суттєвих втрат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Український фармринок може пережити кризу без суттєвих втрат

549
Український фармацевтичний ринок має шанс пережити кризу без істотних втрат і зниження обсягів продажів. Як повідомила прес-служба компанії, про це заявив віце-президент фармацевтичної групи STADA по Росії та країнах СНД Дмитро Єфімов.
"Це можливо за умови зваженої політики уряду в сфері охорони здоров'я та стабільної роботи системи дистрибуції", - сказав він. У повідомленні відзначається, що правління компанії продовжує розглядати потенціал бізнесу як гарний і на наступні роки. Незважаючи на фінансову кризу, що торкнулася всіх ринків світу, керівництво групи вважає, що компанія зможе зберегти високі показники продажів і прибутку.
Щодо перспектив діяльності STADA Ukraine директор представництва компанії Станіслав Дяченко відзначив, що сьогодні компанія вивчає можливості для реєстрації та виводу на ринок препаратів нових виробничих майданчиків групи, які дозволили б підсилити існуючий портфель продукції лікарськими засобами для нових сегментів ринку країни.
Довідка. STADA - міжнародна фармацевтична компанія, заснована 1895 року в Німеччині. На сьогоднішній день представництва групи STADA працюють в 30 країнах Європи та Азії.
У жовтні 2008 р. фармацевтична компанія Stada Arzneimittel AG офіційно оголосила про створення власного російського фармацевтичного холдингу.
Приналежні Stada ВАТ "Нижфарм" і ВАТ "Макіз-Фарма" починають працювати під єдиним брендом Stada CIS ("Штада СНД"). З початку 2009 року до складу холдингу ввійдуть компанії трьох напрямків: формування продуктового портфеля - Stada Pharm Development, просування продуктового портфеля - Stada Marketing у Росії, Stada-Україна, Stada-Центральна Азія (Казахстан, Узбекистан), виробництво - "Нижфарм" та "Макіз-Фарма".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас