ЄС сприятиме Молдові і Придністров'ю в реалізації сумісних економічних проектів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄС сприятиме Молдові і Придністров'ю в реалізації сумісних економічних проектів

79
Європейський союз має намір сприяти Молдові і Придністров'ю в реалізації сумісних економічних проектів в регіоні. Як повідомляє МЗС Придністров'я, про це повідомив в Тирасполі спецпредставник ЄС в Молдові Кальман Міжей на зустрічі з главою зовнішньополітичного відомства Придністров'я Володимиром Ястребчаком. В ході бесіди були обговорені питання, що стосуються реалізації заходів довіри. Глава МЗС Придністров'я проінформував європейського дипломата про результати своєї зустрічі з представником Молдови, яка відбулася 13 листопада 2008 р. в м. Бендерах.
Як повідомив К.Міжей, він обговорив з главою придністровської дипломатії низку пропозицій, які могли б допомогти відновити атмосферу довіри на Дністрі. "Особливу увагу в цій роботі передбачається приділити економічним питанням. Це особливо важливо зараз, коли світова економічна криза негативно впливає на життя людей в регіоні", - відзначив він.
Коментуючи діалог, що відбувся, глава МЗС Придністров'я висловив вдячність Європейському союзу, який сприяє сторонам в роботі, направленій на забезпечення соціально-економічної і політичної стабільності на Дністрі.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас