Меркель: Китай підтримує плани Німеччини зі створення нових правил фінансового ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Меркель: Китай підтримує плани Німеччини зі створення нових правил фінансового ринку

788
Китай підтримує плани Німеччини зі створення нових правил для світового фінансового ринку, передає Deutsche Welle, посилаючись на заяву канцлера Німеччині Ангели Меркель в Пекіні. Обидві країни спільно готуватимуться до світового фінансового саміту у Вашингтоні 15 листопада за участю 20 країн.
Німеччина і Китай координуватимуть дії, направлені на подолання фінансової кризи, за словами А.Меркель, яка знаходиться з триденним візитом у КНР. Цю заяву вона зробила після зустрічі в Пекіні з головою КНР Ху Цзіньтао.
Обидві сторони, за словами канцлера, дотримуються єдиної думки, що відповідь на фінансову кризу можна знайти лише на міжнародному рівні.
Нагадаємо, що А.Меркель в п'ятницю 24 жовтня бере участь в 7-му Євроазіатському форумі (АСЕМ), що проходить в Пекіні, об'єднуючому 45 країн Європи і Азії. Цього разу в ньому беруть участь не тільки дипломати і представники ділових кіл, але і глави багатьох держав і урядів. Окрім А.Меркель, до Пекіна прибули також президент Франції Ніколя Саркозі, прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі, прем'єр-міністр Японії Таро Асо і голова Європейської комісії Жозе Мануель Баррозу.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас