Сьогодні ВР планує розглянути антикризові законопроекти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні ВР планує розглянути антикризові законопроекти

Казна та Політика
692
Сьогодні Верховна Рада розгляне урядові та опозиційний антикризові законопроекти, а також питання виділення коштів на дострокові вибори.
Як повідомлялося, напередодні парламент вніс розгляд даних питань до порядку денного. Зокрема це законопроект "Про мінімізацію впливу світової фінансової кризи на економіку України", внесений урядом, а також альтернативний законопроект, підготовлений Партією регіонів.
Крім того ВР розгляне законопроекти "Про внесення змін у закон України "Про державний бюджет України на 2008 р. і про внесення змін у деякі законодавчі акти України", внесений урядом і "Про державний бюджет України на 2008 р. і про внесення змін у деякі законодавчі акти України" (щодо протидії фінансовій кризі і щодо забезпечення фінансування позачергових виборів народних депутатів України), внесений у ВР депутатом від НУ-НС Ксенією Ляпіної.
Зараз складно сказати, наскільки голосування по цих документах буде результативним. Відзначимо, що раніше БЮТ блокуючи парламентську трибуну зривав засідання, вимагаючи першочергового розгляду антикризових законопроектів. При цьому прем'єр-міністр обіцяла, що "всіма можливими способами, законними, абсолютно політичними, відкритими, не допущу, щоб ці вибори відбулися". У свою чергу представники ПР і частини НУ-НС мають намір підтримати питання фінансування виборчої кампанії. Крім того регіонали вже висловили своє незадоволення урядовим законопроектом, направленим на боротьбу із кризою, назвавши його лобістським та звинувативши Кабмін у намірі ввести економічну диктатуру.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас