9 жовтня в Україну доставлять організатора "Еліта-центру" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

9 жовтня в Україну доставлять організатора "Еліта-центру"

Нерухомість
289
Швейцарія готова екстрадувати в Україну підозрюваного в афері "Еліти-центру" Олександра Волконського (Олександра Шахова) 9 жовтня. Про це повідомила прес-служба Президента Віктора Ющенка.
"Генеральний прокурор Швейцарії привіз нам лист про те, що ми можемо екстрадувати його 9 жовтня", - повідомив Генеральний прокурор Олександр Медведько на зустрічі з Ющенком.
Медведько відзначив, що за результатами зустрічі з Генпрокурором Швейцарії була досягнута домовленість про екстрадицію Волконського (Шахова).
Нагадаємо, у лютому Медведько і генпрокурор Швейцарії Ервін Беєлер обговорили прискорення процедури екстрадиції зі Швейцарії в Україну підозрюваного в афері "Еліти-центру" Волконського (Шахова).
На початку лютого 2006 року комітет інвесторів інвестиційно-будівельної групи "Еліта-центр" заявив про розкрадання керівництвом компанії більше 100 млн. доларів, інвестованих у будівництво житла "Елітою-центром". За прогнозами міліції, у результаті афери постраждало близько 1,5 тис. людей.
Київська опозиція звинувачувала в причетності до афери діючого мера Києва Леоніда Черновецького, тому що всі фінансові операції "Еліти-центру" проходили через Правекс-банк, що у той час належав Черновецькому.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас