Експерт: Міжнародна фінансова криза не є істотною перешкодою, для залучення іноземного капіталу до України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Міжнародна фінансова криза не є істотною перешкодою, для залучення іноземного капіталу до України

Казна та Політика
382
Міжнародна фінансова криза не є істотною перешкодою, для залучення іноземного капіталу до України. Таку думка сьогодні в Києві на прес-конференції висловив глава ради директорів інвестиційної групи "Альтера Фінанс" Михайло Жирнов. Зокрема він сказав, що Україна - країна з економікою, що динамічно розвивається, і тому є всі можливості для залучення іноземних інвестицій.
За словами Жирнова, існуюча міжнародна криза не є кризою для всіх без виключень іноземних компаній. Правила бізнесу і конкуренції диктують свої умови і є копанні які не погано заробляють на існуванні під час цієї кризи відзначив М.Жирнов, і додав, що такі компанії нині готові вкладати днинки в економічно вигідні і перспективні проекти.
Кажучи про Україну, експерт відзначив, що одним з основних стратегічних напрямів діяльності міжнародних інвесторів в Україні є донецька область. При цьому М.Жирнов підкреслив, що майбутнє регіону не тільки за металургією, але також і за інноваціями. "У Донбасі є значний потенціал використання альтернативних джерел енергії: шахтного газометану, енергії вітру, сонця, а також біомаси. Це актуально для Донецької області, яка є найбільш могутня електроенергетична система в Україні"
Окрім цього М.Чернов підкреслив, що кажучи про інноваційні проекти велику увагу приділятиметься сучасним екологічним і енергозберегющим технологіям для системи жіліщно-комунального господарства, а також проектам у сфері нано-технологій і біотехнології.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас