Пинзеник: У разі ухвалення змін до бюджетного кодексу, місцеві бюджети додатково отримають 9 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пинзеник: У разі ухвалення змін до бюджетного кодексу, місцеві бюджети додатково отримають 9 млрд грн

Казна та Політика
225
У разі ухвалення змін до бюджетного кодексу, місцеві бюджети додатково отримають 9 млрд грн. Про це повідомив сьогодні міністр фінансів Віктор Пинзеник, виступаючи на селекторній нараді за участю прем'єр-міністра України. Він уточнив, що спочатку по розрахунках Мінфіну, ця сума повинна була скласти 7,5 млрд грн. Проте після консультації з народними депутатами з обліком з пропозицій цей показник був додатково збільшений на 1,5 млрд грн.
Так, по словах В.Пинзеника, уряд погодився залишати в місцевих бюджетах частину податку на прибуток, а в містах, яких планується проводити Євро-2012 вирішено залишати зібраний податок на прибуток в повному об'ємі, - для реалізації програм пов'язаних з підготовкою до Євро-2012. Крім того, за його словами, ухвалення змін в закон про податок з власників транспортних засобів дозволити додатково направити до місцевих бюджетів 4-4,5 млрд грн.
Міністр також повідомив, що Мінфін планує збільшення доходів місцевих бюджетів в 2009 р. від оподаткування азартних ігор на 1,2 млрд грн за рахунок збільшення в три рази вартості відповідних патентів, повідомив В.Пинзеник. Він відзначив, що позиції з даного питання узгоджені з профільним комітетом ВР.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас