У Росії розпочато випуск "ісламських" пластикових карток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Росії розпочато випуск "ісламських" пластикових карток

Фінтех і Картки
214
Банк "Експрес" (Махачкала) почав випуск спеціальних банківських карток, функціональні особливості яких відповідають нормам ісламу.
"Багато мусульман, що намагаються жити, дотримуючись норми шаріату, практично не користувалися послугами банків, адже в ісламі є строга заборона на лихварство. Мусульманин не може брати відсотки за гроші, віддані на зберігання або в борг. Спеціально для цієї категорії споживачів Банк "Експрес" розробив новий продукт - Cпеціальна банківська картка. Особливість спеціальної банківської картки в тому, що на гроші, збережені в банку, не нараховується відсоток. А це означає, що мусульмани можуть користуватися цим продуктом без побоювань. Відсотки, які банк не нарахував на ці рахунки, будуть направлені на благодійні цілі. І кожен власник спеціальної картки, бере участь у всіх благодійних акціях банку "Експрес"", - відзначається в повідомленні банку.
Дизайн і функціонал картки обговорювалися на раді Алімів Духовного Управління Мусульман Дагестану, і тільки після погоджень із ДУМД був початий їх випуск.
За матеріалами:
Rokf.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас