У день відкриття Олімпійських ігор в Пекіні по картках Visa було витрачено понад 10 мільйонів доларів США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У день відкриття Олімпійських ігор в Пекіні по картках Visa було витрачено понад 10 мільйонів доларів США

Фінтех і Картки
176
Купівельна активність туристів, які приїхали в Китай із усього світу, щоб підтримати більше 11 тисяч спортсменів з 204 країн на Олімпійських іграх 2008 року, вплинула на економіку країни.
У день відкриття Олімпіади по картках Visa було витрачено приблизно 10 млн. доларів. Кількість грошей, витрачених туристами по кредитних, дебетових і передоплачених картках Visa 8 серпня 2008 року виявилася на 11% вищою від аналогічного показника рік тому (8 серпня 2007 року).
У цей день більше за всіх картками Visa розплачувалися громадяни зі США, Японії, Гонконгу, Південної Кореї і Великобританії. На частку гостей із цих п'яти країн припало більше половини всіх витрат по картках Visa за 8 серпня 2008 року. Росія увійшла до числа 25 країн, чиї гості витратили найбільшу кількість грошей по картках Visa.
Visa є ексклюзивною карткою та офіційною платіжною системою Олімпійських ігор 2008 у Пекіні. Не дивно, що картки Visa стали основними засобами оплати проживання і покупок туристами.
"Китай не пошкодував сил і коштів на організацію Церемонії Відкриття Олімпіади. Привітальне шоу було яскравим і барвистим, що демонструє усьому світу багаті історичні традиції та культурну спадщину Китаю. Заслуговує на увагу висококласна технічна підготовленість і творчий підхід до організації Церемонії Відкриття", - говорить Ричард Чанг, виконавчий віце-президент і генеральний директор Visa, Китай (включаючи Гонконг, Макау, Тайвань) і Філіппіни.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас