Співробітники банку Ізраїлю повернуть незаконну надбавку до зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співробітники банку Ізраїлю повернуть незаконну надбавку до зарплати

Валюта
208
Співробітники банку Ізраїлю, які одержували незаконні надбавки до зарплати в період з 1998 року, повинні будуть повернути ці гроші ретроактивно.
Таке рішення прийняв Окружний суд з трудових конфліктів Єрусалима.
Суддя Еяль Авраамі прийняв позицію відповідального за зарплати держслужбовців у міністерстві фінансів, що наполягав на поверненні грошей, отриманих всупереч закону, починаючи з 1998 року.
Разом з тим, Авраамі частково взяв до уваги позицію Банку Ізраїлю, тому розрахунок грошових пільг, отриманих всупереч закону, буде проводитися від 1 липня 2003 року.
Нагадаємо, що в грудні 2007 року, після п'яти років трудового конфлікту, керівництво Банку Ізраїлю, робочий комітет банку і Загальна федерація профспілок ("Гистадрут") підписали новий трудовий договір.
Разом з тим, шість спірних пунктів, про які сторони не змогли домовитися, були передані на розгляд судом з трудових конфліктів. Головним із цих пунктів є вимога мінфіну про повернення працівниками банку грошей, отриманих з порушенням законодавства про зарплати держслужбовців. Рішення голови Ієрусалимського окружного суду з трудових конфліктів, що виступав в ролі арбітра, є остаточним для обох сторін.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас